Imenovanje novog Direktora kompanije FormaPharm Engineering Group

Na sednici, održanoj 14. februara 2020. godine, doneta je odluka o imenovanju novog direktora kompanije FormaPharm Engineering Group.

Na mesto dosadašnjeg direktora Nikole Stankovića imenovan je Miloš Vukotić. Rad Nikole Stankovića, u proteklom periodu, obeležili su mnogi uspešno realizovani projekti i strateški razvoj kompanije, što je od velikog značaja za grupaciju. Nikola Stanković, svojom značajnom ulogom i dragocenim iskustvom, nastavlja svoj angažman u kompaniji, gde će pružiti podršku novom menadžmentu u budućim poslovnim izazovima.

Novi Direktor kompanije je od 2012-te godine član FormaPharm Engineering Group d.o.o., a na ovu funkciju dolazi sa pozicije direktora Sektora nabavke.

“Izuzetna mi je čast što sam sastavni deo jednog tima koji uspešno posluje duže od 25 godina i što ću imati priliku da sa ove funkcije pružim značajniji doprinos u daljem razvoju poslovanja kompanije. U izazovnim tržišnim uslovima, kompanija je za dve i po decenije postigla uspehe u izradi i realizaciji kompleksnih projekata, po sistemu „ključ u ruke“, pre svega u sferi transfera tehnologije, projektovanja i opremanja fabrika za proizvodnju farmaceutskih proizvoda. Ispunjavanje savremenih poslovnih standarda i ostvarenje novih strateških ciljeva kompanije biće moj prioritet“, rekao je Vukotić.

Uvereni smo da će Miloš Vukotić, na funkciji novog direktora FormaPharm Engineering Group d.o.o., kao dugogodišnji član, svojim sveobuhvatnim iskustvom i aktivnim učešćem u mnogim poslovnim izazovima, doprineti novoj fazi razvoja kompanije u narednom periodu.