Penzioneri

Kažu da se dobar glas daleko čuje i veliki je uspeh po završetku saradnje ostati na tom dobrom glasu. Kompanija “FormaPharm Enginnering Group” je uvek držala do toga, u prilog čemu svedoče i utisci naših penzionisanih kolega o vremenu, provedenom kod nas.

nada.skakun-sajt

Nada Skakun, Šef računovodstva

18 godina staža u „FormaPharm“ grupaciji

U „FormaPharm Engineering Group“ d.o.o. bila sam angažovana 18 godina. Uz lepe, a ponekad i teške trenutke, bilo je zadovoljstvo raditi u uspešnoj „FormaPharm Engineering“ grupi, kako sa najbližim saradnicima, tako i sa svim ostalim kolegama. Uvek i rado ću se sećati svog radnog angažovanja u „FormaPharm Engineering“ grupi.

nadomir.radovic-sajt

Nadomir Radović, Šef Grupe za automatizaciju

16 godina staža u „FormaPharm“ grupaciji

U „FormaPharm Engineering Group“ sam zaposlen od oktobra 2003. godine (16 godina). U penziju sam otišao u decembru 2019. godine sa pozicije šefa Grupe za automatizaciju. Rad u „FormaPharm Engeenering“ grupi podrazumevao je učestvovanje u realizaciji projekata uz korišćenje najsavremenijih rešenja iz oblasti automatizacije i mogućnost napredovanja kroz razne vidove stručnog usavršavanja. Uspešno realizovani projekti bili su rezultat timskog rada i izuzetne saradnje sa kolegama, kako onima iz grupe, tako i onima iz ostalih službi.

zorica.jokic.jankovic-sajt

Zorica Jokić Janković, Projektni menadžer u Službi tehnologije

5 godina staža u „FormaPharm“ grupaciji

Kada se u zrelim godinama i sa višegodišnjim iskustvom u projektovanju nađete u novoj sredini, gde još uvek ima i šta da se nauči i kome da se prenese svoje iskustvo i znanje, to je predivno. Tako je meni izgledao moj dolazak u „FormaPharm Engineering“, a najlepše od svega je to, što se vidi da se projekat realizuje – ili se izgradi objekat ili se montira oprema – projekat ne ostane zaključan u fijoci.