DRŽAVNI PROJEKAT „MOJA PRVA PLATA“

Naša kompanija odlučila je da se priključi državnom projektu Republike Srbije „Moja prva plata“. Naime, projekat sprovodi Nacionalna služba za zapošljavanje, uz podršku Ministarstva finansija, Kancelarije za IT i e-Upravu i Privrednu komoru Srbije, a cilj je stručno osposobljavanje nezaposlenih mladih lica sa završenom srednjom i visokom školskom spremom, uzrasta do 30 godina, bez radnog iskustva, kako bi mogli da obave praksu na poslovima kod poslodavca u cilju sticanja znanja, veština i kompetencija za rad i na taj način povećaju svoje mogućnosti za zapošljavanje.

Grupacija FormaPharm će sa zadovoljstvom otvoriti svoja vrata mladima, zainteresovanim za rad u našoj kompaniji, kako bismo im pomogli u sticanju prvih radnih iskustava, a one najbolje, koji se budu isticali svojom predanošću i posvećenošću radu i usvajanju radnih veština i navika, bismo voleli da vidimo kao deo stalne postave našeg tima.

Tim povodom pozivamo mlade ljude, zainteresovane za rad u administrativnom i tehničkom sektoru, a koji ispunjavaju zadate uslove, da se odazovu na naš poziv i prijave za oglas za željena radna mesta.